ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται καθημερινά μέχρι και στις 15.00 και αποστέλλονται την ίδια μέρα,παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Όλες μας οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ACS Curier και ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την εξέλιξη της παραγγελίας

Oποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία μπορείτε να καλέσετε στο 2321.024.161 ή στο e-mail: [email protected] και να μας ενημερώσετε για την ακύρωση, ιδανικά πριν την αποστολή της παραγγελίας, χρονικά πριν τις 17.00

Μπορείτε να καλέσετε στο 2321.024.161 ή στο e-mail: [email protected] και να μας μεταφέρετε το πρόβλημα.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2321.024.161 ή στο e-mail: [email protected] και να μας μεταφέρετε το πρόβλημα,σε άλλη περίπτωση κάνετε νέα παραγγελία με το προϊόν που θέλετε και σημειώνετε στα σχόλια αλλαγή (η πρώτη αλλαγή ανά κωδικό είναι εντελώς δωρεάν από το κατάστημα μας χωρίς κάποιο κρυφό κόστος)

Σε περίπτωση που δε θέλετε να κάνετε αλλαγή έχετε το δικαίωμα επιστροφής όλων των χρημάτων που δαπανήσατε για την παραγγελία(συμπεριλαμβανομένου και τα έξοδα αποστολής)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Υπάρχουν τρεις (3) διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής. Αυτοί είναι,

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της υπηρεσίας NBG GateWay Payment της Εθνικής Τράπεζας
  • Μέθοδος Αντικαταβολής
  • Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα “Τρόποι Πληρωμής”. Η ενότητα βρίσκετε στον κάτω μέρος του site μας.

Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος είτε είναι αστικές περιοχές είτε δυσπρόσιτες περιοχές είτε απομακρυσμένες περιοχές τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 3€. Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που πληρώσετε με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση δεν έχετε καμία άλλη χρηματική επιβάρυνση. Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή η υπηρεσία αυτή χρεώνετε με 2€, για αγορές άνω των 50€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που θελήσετε να αποστείλετε πίσω την παραγγελία η χρέωση είναι του παραλήπτη και την στέλνετε στα εξής στοιχεία

KOKKINOS SHOES
Παναγή Τσαλδάρη 27
Σέρρες
62123
Τηλ: 2321.024.161

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή της παραγγελίας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, για την αποφυγή χρονοκαθυστέρησης μπορείτε να μας στείλετε στο [email protected] τα εξής στοιχεία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
αριθμό παραγγελίας
κωδικό προϊόντος
ποσό
μέγεθος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ονοματεπώνυμο παραλήπτη
ολόκληρο τον αριθμό λογαριασμού μαζί με το IBAN
όνομα Τραπέζης

Μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες θα έχουν πιστωθεί τα χρήματα στον λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει